“МИ – ВІННИЧАНИ” підтримують юні таланти

Анастасія Гаврилюк – 9-класниця Брацлавського ліцею 1. Вона – місцева зірка змалечку. Хтось любить, як Настя декламує вірші, інші захоплюються її малюнками. Але всі у Брацлаві, Немирові та навколишніх громадах знають, як Настя співає. Її дзвінкий та милозвучний голос проходить крізь кожне українське серце. Бо дівчинка дуже патріотична, як і її пісні про Україну, любов до рідної землі, до батьків, до природи.

Настя Гаврилюк – призерка багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів. У неї просто море кубків, медалей та різних нагород.

А що найцікавіше: поряд з дуже активною творчою діяльністю, Настя гарно навчається, і не просто завчає предмети, а захоплюється самим процесом освоєння знань.

Настя у нас має “синдром відмінниці”, вона навіть на День закоханих не хотіла йти хоч трохи розвіятися, бо не встигала вивчити уроки. Любить все виконувати досконало. Хтось подумає, що це батьки її так навантажують, а насправді ми навпаки просимо її відпочити, бо розуміємо, наскільки важливий її психологічний стан, – розповідає мама Насті.

Виявляється, саме через важкий психологічний стрес Настя колись перестала співати. У родині сталося велике горе, і дівчинка це важко переживала. Знову заспівала майже через рік, і її перша після довгої перерви пісня була про чорнобривці.

Саме “Чорнобривцями” зустріла Настя і команду громадського об’єднання “Ми – Вінничани” у рідному ліцеї. Сюди Настя разом з батьками та викладачами запросила нас для знайомства з її неймовірною творчістю. Міні-концерт чарівної артистки вразив не лише керівника громадського об’єднання Валерія Коровія, але й усіх присутніх.

Ти – велика молодчинка, твої пісні і вірші вражають до глибини душі. Саме таких талановитих дітей Вінниччини ми вишукуємо та намагаємося підтримати розвиток їхніх здібностей, – наголосив Валерій Коровій.

Дівчинка поділилася з нами своєю мрією: окрім вокалу, фортепіано, вона мріє оволодіти саксофоном. Валерій Коровій обіцяв подарувати юній артистці цей інструмент. Батьки уже обирають необхідний. А ми з нетерпінням чекаємо нових музичних шедеврів від талановитої Анастасії Гаврилюк.