“Ми – Вінничани”: у ритмі громад

З дня у день наше об’єднання, у співпраці з небайдужими та ініціативними мешканцями громад, докладається до змін – у конкретному селі, громаді, селищі чи містечку. Щедрим на активності був і минулий тиждень.

Так, у Хоньковецькому ЗДО стало ще більш яскраво, затишно та цікаво. Малечу садочка неймовірно стішив подарунок від керівника Яришівського осередку ГО “Ми – Вінничани” Альони Раку: новий інтерактивний багатофункціональний килим став улюбленим місцем для їхніх ігор, руханок та занять.

Батьки маленьких вихованців вдячні за таку “інвестицію” у майбутнє діток. А ми не можемо не радіти, спостерігаючи за щасливими усмішками дітей.

З подарунками цього тижня й малеча Джулинського садочка. До 40-річного ювілею закладу голова Джулинського осередку ГО “Ми-Вінничани” Ніна Кравець презентувала сертифікат на придбання книг для вихованців садочку. Тож бібліотека поповнилася чудовими віммельбухами, дитячими енциклопедіями, книгами з вирізками, інтерактивними виданнями.

А ось у Гайсині найкреативніші та найспортивніші працівники освіти, за традицією, відзначили професійне свято спортивними змаганнями. Цьогоріч у дружню боротьбу вступили три волейбольні команди.

Жодна з них не залишилась без призів: завдяки підтримці Гайсинського осередку громадської організації «Ми–Вінничани» та його очільника Олександра Мигидюка, учасники змагань розділили між собою грошовий фонд.

А ще команда ГО “Ми – Вінничани”, як і сотні інших людей з усієї України, долучилася до четвертого, фінального забігу Ліги «Run 4 Victory», що пройшов у Ладижині на підтримку захисників України.

У заході взяли участь наші колеги з Бершаді, Брацлава, Гайсина, Джулинки, Кунки, Ладижина, Немирова, Соболівки, Теплика, Тульчина та Чечельника, продемонструвавши справжній командний дух!

Зібрані під час забігу кошти спрямують на підтримку 144 бригади ОПБр. Тож кожен подоланий кілометр – це крок до перемоги!