КОНКУРС міні-грантів “Професійне зростання – 2023”

  • Загальна інформація про проєкт
    ПоказатиСховати

    Для жителів Вінницької області та м. Вінниці відкрито конкурс міні-грантів «Професійне зростання». Мета якого – надання підтримки працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання.

    «Війна наклала багато нових відбитків на роботу на рівні громад, на рівні системи регіонального управління. Ми визначили для себе базові пріоритети нашої роботи на друге півріччя поточного року. Основне – це практична допомога сила оборони. Перебуваючи в громадах ми побачили проблему, зокрема в перспективі роботи працівників бюджетної сфери. На Вінниччині в бюджетній сфері працює понад 100 тисяч працівників. Ми побачили те, що існує реальна необхідність допомогти креативним людям забезпечити свій саморозвиток. Тому запустили даний проєкт», – розповів голова ГО «Ми – Вінничани» Валерій Коровій.

    Організатори конкурсу розраховують, що фінансова підтримка активних представників бюджетної сфери дасть можливість адаптуватися їм до непростих умов у час повномасштабної війни.

    Проєкт покликаний надати підтримку працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання. Учасники конкурсу можуть отримати грант до 10 тисяч гривень на власну ініціативу, чи потребу. Це може бути оплата за навчання та підвищення кваліфікації, купівля додаткового обладнання для поліпшення умов праці, оплата преміум доступів до різноманітних сервісів, розробка вебсайту, організація проведення професійних дискусій, тощо.

    Організатори конкурсу планують відібрати 160 переможців по всіх громадах Вінницької області.

    Потенційними претендентами на гранти можуть стати працівники закладів охорони здоров’я, освітніх закладів, закладів культури та соціальної сфери, працівники поштових відділень. Участь можливо взяти особисто, як працюючому спеціалісту за вказаними професіями, так і в команді, представляючи свій трудовий колектив закладу або організації.

  • Положення про конкурс міні-грантів “Професійне зростання”
    ПоказатиСховати

    ПОЛОЖЕННЯ

    про конкурс міні-грантів «Професійне зростання» для медичних працівників, освітян, працівників соціальної сфери, культури та листонош

    І Загальні положення

    1. Це Положення визначає порядок організації та проведення конкурсу, який спрямований на підсилення спроможностей гуманітарного сектору щодо особистісного професійного зростання (далі – Конкурс).

    2. Організатором конкурсу є Громадська організація «МИ-ВІННИЧАНИ», яка у співпраці з партнерами здійснює організаційно-методичне та фінансове забезпечення проведення конкурсу.

    3. Мета конкурсу – надання підтримки працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання. Цим проєктом ми також хочемо розвивати компетенції громадян з проєктного менеджменту, зокрема, підвищувати якість написання проєктів та оволодіння інструментами для залучення додаткових ресурсів.

    4. Географія конкурсу – Вінницька область.

    5. Тематика проекту – має бути спрямована на забезпечення професійного розвитку та зростання, створення комфортних та безпечних умов праці.

    6. Учасники конкурсу:

    – Працівники закладів охорони здоров’я;

    – Працівники освітніх закладів;

    – Працівники закладів культури;

    – Працівники закладів соціальної сфери;

    – Працівники поштових відділень.

    Участь можливо взяти особисто, як працюючому спеціалісту за вказаними професіями, так і в команді, представляючи свій трудовий колектив закладу/організації.

    7. Фінансування за результатами конкурсу здійснюється шляхом перерахування коштів за умовами гранту відповідно рахунків від постачальників та інших підтвердних документів, наданих Грантоотримувачем.

    8. Пріоритетні напрямки поданих заявок у форматі проєкту від учасників:

    – адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни;

    – посилення стресостійкості та вдосконалення особистого ресурсу;

    – підвищення кваліфікації, професійний саморозвиток;

    – покращення взаємодії з клієнтами/отримувачами послуг;

    – поліпшення умов праці та особистого робочого простору.

    У випадку, якщо проєкт передбачає придбання обладнання, має бути надано гарантійний лист від закладу, в якому працює заявник/ця, про готовність прийняти речі на баланс через акт приймання-передачі.

    ІІ Умови конкурсу

    1. Прийом конкурсних пропозицій за цією грантовою програмою відбувається з 15.09.2023 року по 15.10.2023 року.

    2. Потенційні учасники мають заповнити аплікаційну форму заявки (Додаток 1 до Положення) та до 15.10.2023 року направити її скан-копію на електронну пошту vinsila2021@gmail.com (з темою листа конкурс міні-грантів «Професійне зростання») або паперовий варіант поштового відправлення – на адресу: 22800, м. Вінниця, вул. Генерала Арабея, 3, оф 225. Проєктні заявки складаються українською мовою. Проєктні заявки, що будуть подані на іншу електронну адресу, або надіслані після вказаного терміну розглядатися не будуть.

    3. Організатори залишають за собою право звернутися до учасника конкурсу за уточнюючою інформацією щодо поданих заявок та необхідних документів для участі.

    4. Зворотній зв’язок буде надаватися лише тим учасникам, чиї заявки пройшли конкурсний відбір.

    5. Результати конкурсу будуть оголошені конкурсною комісією 01.11.2023 року шляхом розміщення інформації на офіційних веб-ресурсах ГО «МИ-ВІННИЧАНИ» та партнерів в мережі інтернет.

    6. Фонд конкурсу становить 1.700.000,00 (один мільйон сімсот тисяч) гривень. Розмір фінансування однієї ініціативи становить до 10.000,00 (десять тисяч) гривень.

    7. Одна особа може подавати одну і більше проєктних заявок. Бюджет ініціативи не передбачає власного внеску заявника.

    Критерії оцінки проєктів:

    • Відповідність проєкту пріоритетам конкурсу 30%;

    • Практична спрямованість результатів проєкту 30%;

    • Реалістичність виконання проєкту, наявність чіткого плану його реалізації, визначеність очікуваних результатів, чіткий, зрозумілий бюджет 30%;

    • Наявність комунікаційної складової в проєкті, спроможність поширити інформацію про його результати на широкі кола громадськості 10%.

    Не розглядатимуться проєкти:

    – від осередків політичних партій, релігійних організацій, комерційних структур;

    – бюджет яких перевищує суму 10 000 гривень;

    – подані пізніше визначеного строку;

    – подані не за спеціально визначеною аплікаційною формою.

    Не підтримуються наступні витрати:

    – адресна медична допомога окремо взятим особам;

    – компенсація на діяльність, яка вже була виконана до початку проєкту.

    За додатковою інформацією та консультаціями звертайтесь на e-mail: vinsila2021@gmail.com

  • Аплікаційна форма
    ПоказатиСховати
  • Перелік переможців
    ПоказатиСховати