КОНКУРС міні-грантів “Професійне зростання – 2024”

  • Положення та умови конкурсу
    ПоказатиСховати

    ПОЛОЖЕННЯ

    про конкурс міні-грантів «Професійне зростання» для працівників соціальної та гуманітарної сфери

    І Загальні положення

    1. Це Положення визначає порядок організації та проведення конкурсу, який спрямований на підсилення спроможностей соціального та гуманітарного сектору щодо особистісного професійного зростання (далі – Конкурс).

    2. Організатором конкурсу є Громадська організація «МИ-ВІННИЧАНИ» зі своїми регіональними підрозділами, яка у співпраці з партнерами здійснює організаційно-методичне та фінансове забезпечення проведення конкурсу. Керівники територіальних осередків ГО у громадах сприяють поширенню інформації про Конкурс та надають консультативну допомогу при оформленні документів Грантоотримувачами.

    3. Мета конкурсу – надання підтримки працівникам гуманітарного та соціального сектору в частині їх професійного розвитку та зростання. Цим проєктом ми також хочемо розвивати компетенції громадян з проєктного менеджменту, зокрема, підвищувати якість написання проєктів та оволодіння інструментами для залучення додаткових ресурсів.

    4. Географія конкурсу – Вінницька область.

    5. Тематика проекту – має бути спрямована на забезпечення професійного розвитку та зростання, створення комфортних та безпечних умов праці.

    6. Учасники конкурсу – працівники соціальної та гуманітарної сфери, які є працівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності. Участь можуть взяти працівники індивідуально, переможцем гранту є особисто працівник.

    7. Фінансування за результатами конкурсу здійснюється шляхом перерахування коштів за умовами гранту відповідно рахунків від постачальників та інших підтвердних документів, наданих Грантоотримувачем. Фінансування в рамках конкурсу може бути здійснено тільки для постачальників товарів, робіт та послуг, які зареєстровані в Україні.

    8. Пріоритетні напрямки поданих заявок у форматі проєкту від учасників:

    – адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни;

    – посилення стресостійкості та вдосконалення особистого ресурсу;

    – підвищення кваліфікації, професійний саморозвиток;

    – покращення взаємодії з клієнтами/отримувачами послуг;

    – поліпшення умов праці та особистого робочого простору.

    ІІ Умови конкурсу

    1. Прийом конкурсних пропозицій за цією грантовою програмою відбувається з 25.03.2024 року по 01.05.2024 року.

    2. Потенційні учасники мають заповнити аплікаційну форму заявки та направити її на адресу Організатора до 01.05.2024 року.

    Посилання на аплікаційну форму: https://docs.google.com/forms/d/1wjFQeH94CrJh6MiQvV7tjuy64sVjO7QVBPOyMQG47Io/edit

    Проєктні заявки, що будуть отримані після вказаного терміну розглядатися не будуть. Усі питання, що виникають в процесі заповнення аплікаційної форми, можуть бути узгоджені з керівниками територіальних осередків ГО у громадах.

    3. Організатори залишають за собою право звернутися до учасника конкурсу за уточнюючою інформацією щодо поданих заявок та необхідних документів для участі.

    4. Зворотній зв’язок буде надаватися лише тим учасникам, чиї заявки пройшли конкурсний відбір.

    5. Результати конкурсу будуть оголошені конкурсною комісією до 20.05.2024 року шляхом розміщення інформації на офіційних веб-ресурсах ГО «МИ-ВІННИЧАНИ» та партнерів в мережі інтернет.

    6. Фонд конкурсу становить 1.700.000,00 (один мільйон сімсот тисяч) гривень. Розмір фінансування однієї ініціативи становить до 10.000,00 (десять тисяч) гривень.

    7. Одна особа може подавати лише одну проєктну заявку. Бюджет ініціативи не передбачає власного внеску заявника.

    Критерії оцінки проєктів:

    • Відповідність проєкту пріоритетам конкурсу 30%;

    • Практична спрямованість результатів проєкту 30%;

    • Реалістичність виконання проєкту, наявність чіткого плану його реалізації, визначеність очікуваних результатів, чіткий, зрозумілий бюджет 30%;

    • Наявність комунікаційної складової в проєкті, спроможність поширити інформацію про його результати на широкі кола громадськості 10%.

    Не розглядатимуться проєкти:

    – від юридичних осіб;

    – бюджет яких перевищує суму 10 000 гривень;

    – подані пізніше визначеного строку;

    – подані не за спеціально визначеною аплікаційною формою.

    – які не відповідають меті Конкурсу.

    Не підтримуються наступні витрати:

    – компенсація на діяльність, яка вже була виконана до початку проєкту.

    За додатковою інформацією та консультаціями звертайтесь на e-mail: vinsila2021@gmail.com або безпосередньо до керівника територіального осередку ГО у своїй громаді.

  • Заповнити аплікаційну форму